Märgalde päeva puhul toimuv konverents Tartus, 02.02.18

Anname teada, et tähistame 2. veebruaril Tartus rahvusvahelist märgalade päeva juba traditsiooniks kujunenud konverentsiga, mis kannab sel korral pealkirja "Tüüpiline sookonverents - Eesti soode klassika". Konverentsile oleme koondanud teemasid nii Eesti soode seisukorrast, elustikust, taastamisest kui ka soode ajaloost ja pärandist. Täpsema info ja konverentsi kava saadame tuleva aasta alguses. 

Konverentsile on oodatud uurimistulemusi ja ideid sisaldavad postrid. Palume kirjutada soovist konverentsil oma postrit tutvustada hiljemalt 14. jaanuaril e-posti aadressil jott@elfond.ee.

 

Ootame vanu fotosid Eesti soodest

Soovime heita Eesti juubeli ning konverentsi viienda toimumisaasta puhul oleviku ning tuleviku kõrval pilgu ka minevikku. Sestap ootame ajaloolisi soodega seotud ülesvõtteid koos selgitava pealkirja ja foto autori nimega (kui see teada).

Oleme väga tänulikud, kui saame fotojäädvustused elektroonselt. Kui aga skannimisvõimalus puudub, saame ka ise fotod digitaliseerida ning seejärel omanikule tagastada. Fotod või lingi galeriile ning muu info fotode kohta palume saata e-posti aadressil mariliis@elfond.ee hiljemalt 14. jaanuariksSaadetud fotosid kuvatakse konverentsil ja ELFi soode kodulehel. Fotode saatjate vahel loosime konverentsipäeval välja Eestimaa Looduse Fondi sootaastamise talgutuusiku kahele.

16.12.2017
Tagasi